Wie zijn wij?

 

FND Hope Nederland is een initiatief van de Stichting FNS (Functionele Neurologische Stoornis) www.stichtingfns.nl . Deze stichting werd opgericht in juli 2016 om de zorg voor patiënten met FNS (ook wel conversie genoemd) te verbeteren. De stichting FNS is een samenwerking aangegaan met FND Hope VS .

Voorzitter en a.i. Secretaris van de Stichting FNS Marieke van de Ree is ook contactpersoon voor FND Hope Nederland.

Marieke heeft meer dan 30 jaar ervaring als projectmanager en consultant in innovatie en marketingcommunicatie. Zij is gespecialiseerd in onderwijs, overheid, zorg en bedrijfsleven. Haar motto is altijd geweest: ‘zelfs het onmogelijke daadwerkelijk laten slagen’.

Marieke is gedreven, praktisch en flexibel en gedijt het best in veranderende of complexe situaties. Zij is zeer ervaren in change management, innovatieve oplossingen voor HRM en persoonlijke ontwikkeling en communicatie. Zij had een politieke carrière bij D66. Zij was Statenlid en fractievoorzitter van de D66-fractie in de provinciale Staten van Friesland.

Marieke houdt van reizen en kunst. Zij is bestuurslid van Unieke Zaken, een Noord-Hollandse kindertheatergroep. Zij zorgt bovendien voor het grote oeuvre aan olieverfschilderijen en bronzen van haar vader, een wetenschapper en kunstenaar die overleed in 2012

Marieke spreekt veel vier talen en heeft een groot netwerk van contacten in onderwijs, zorg, overheid, politiek en bedrijfsleven, in Nederland en Europa.

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.